Meniu Închide

Ce puteți trimite

Cu PION NORDIC TRANS SRL puteți trimite valize și cutii de carton.
Vă rugăm să rețineți că toate articolele trimise prin PION NORDIC TRANS SRL trebuie ambalate corespunzător.

Valize / Trolere / Genți
Valizele trebuie să fie închise complet cu fermoar; asigurați-vă și că toate buzunarele sunt închise.
Vă sfătuim să vă pregătiți valizele exact cum le-ați prezenta în mod normal la ghișeul de check-in al unei linii aeriene.
Recomandăm utilizarea de ambalaj suplimentar/carton sau folie.

Cutie de carton
Cutia de carton trebuie să fie închisă complet, intactă și construită astfel încât să aibă rezistență pentru a evita pierderea produselor în timpul transportului.
Asigurați-vă că respectiva cutie este făcută din material rezistent și nu dintr-un material care se poate deteriora ușor în timpul transportului.
Umpleți cu polistiren sau cu alte materiale de umplere, fără a lăsa spații libere,pentru a evita mișcarea în interiorul ambalajului sau deformarea cutiei în timpul manipulării sau a transportului.

Exclus Sacoșe , Saci care nu asigură protecția conținutului!


Articole interzise

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții Generale, clientul se declară de acord cu lista articolelor interzise și declară că nu va trimite nici un articol care figurează pe această listă și nici articole interzise prin Termenii și Condițiile Generale ale furnizorului de servicii de curierat sau de legea țării în care trebuie făcută preluarea sau livrarea.
Clientul este de acord să nu expedieze articole furate, bunuri care nu pot circula liber conform legii din Uniunea Europeană.

PION NORDIC TRANS SRL interzice expedierea de bijuterii, antichități, aur, picturi, rămășițe pământești, organe umane, animale, sticlă și porțelan.

Dacă clientul expediază articole interzise în ciuda acestor reglementări, va purta răspunderea pentru toate daunele și costurile rezultate.

Printre articolele interzise sunt incluse și toate substanțele periculoase și substanțele care necesită permise speciale de transport, manipulare în condiții speciale sau documentare specifică.

Câteva exemple de articole interzise:

produse animale;
arme și muniții;
substanțe și articole periculoase;
flori și alte plante;
rămășițe pământești și urne funerare;
articole ilegale;
mostre medicale;
articole care necesită mediu cu temperatură controlată;
articole de pornografie;
medicamente sau alte produse farmaceutice eliberate cu rețetă medical;
tutun;
alimente;
aerosoli;
articole de valoare mare;
articole cu valoare sentimentală; și,
alte articole fragile;
pentru transportul aerian, toate articolele cu ioni de litiu sau metale; bunuri interzise în acord cu reglementările (EC) No 300/2008 de la 11 martie 2008 și regulile sale de implementare conform amendamentelor periodice;
transporturile care ar fi acoperite de Acordul European privind Transportul Internațional al Mărfurilor Periculoase (ADR).

Înapoi
WhatsApp
Telefon